Erasmus Stajı Ek Kontenjan Başvuruları

2022-1-TR01-KA131-HED-000053730 no’lu proje kapsamında açılan Erasmus Stajı Ek Kontenjan Başvurularına ilişkin detaylı bilgi aşağıda sunulmaktadır:

Proje Bitiş Tarihi: 31.07.2024
Staj hareketliliği proje bitiş tarihi itibariyle son bulmalıdır.

Proje bitiş tarihi göz önünde bulundurulduğunda ek kontenjan başvurumuza 2023-2024 akademik yılı güz yarıyılı mezunlarının başvurması uygun olacaktır.

Kontenjan : 10 kişi
Başvuru Tarihleri: 23 Ocak – 06 Şubat 2024
Tüm başvurular online olarak Turna Portal üzerinden e-devlet girişi ile yapılacak olup, evrak teslimi beklenmemektedir.

Faaliyete Katılabilmek için Asgari Şartlar:
o Ön Lisans ve Lisans öğrencileri için asgari 2.20/4.00 ve Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri asgari 2.50/4.00 kümülatif not ortalamasına sahip olmak
o Yaşar Üniversitesinde kayıtlı tam zamanlı öğrenci olmak,
· Mezun durumundaki öğrenciler mezun olmadan önce başvurmak koşulu ile faaliyetten faydalanabilirler.
· Kayıt dondurmuş olan öğrenciler, kayıt dondurdukları dönemde başvuru yapabilir ancak hareketlilikten faydalanamazlar.
o YDYO tarafından yapılmış olan İngilizce sınavından asgari 50 puan almış olmak.
o Öğrenci mevcut öğrenim kademesi içerisinde Erasmus+ hareketliliği faaliyetlerinden yararlanmışsa, yeni faaliyetle beraber toplam sürenin 12 ayı geçmiyor olması.

Detaylı Bilgi için: https://erasmus.yasar.edu.tr/application/

Başvuru için QR Kodu: